Vergoeding

Een consult kan aangevraagd worden, na het verkrijgen van een verwijzing van uw huisarts. U kunt mij bellen of mailen voor extra informatie, zie contact.

Vergoeding
Vanaf januari 2013 wordt 3 uur dieetadvisering op jaarbasis door uw zorgverzekeraar vanuit de basisverzekering vergoed, indien u het eigen risico heeft gebruikt. Is dit niet het geval? Dan valt uw dieetadvisering onder het eigen risico. Consulten boven de 3 uur kunt u mogelijk uit uw aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen. Bekijk hiervoor de polis van uw zorgverzekeraar.

Indien u de dieetadvisering vanuit uw aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt, kunt u deze rekening zelf declareren bij uw zorgverzekeraar.

Diabetes type 2
Diëtistenpraktijk Joset Holtslag heeft een overeenkomst met de Huisartsenzorg Zutphen afgesloten voor diabetes dieetbegeleiding. Vanuit deze zorggroep wordt voor diabeten 3 uur dieetadvisering per jaar vergoed. Dit betekent dat diëtistenpraktijk Joset Holtslag deze 3 uur dieetadvisering voor u bij de zorggroep Huisartsenzorg Zutphen declareert.

Indien u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, is een huisbezoek ook een mogelijkheid.

Om de beschikbare tijd zo efficiënt mogelijk in te richten, is het aan te raden om uw vragen al vast op te schrijven voorafgaand aan het consult. Ook het bijhouden van uw eten en drinken gedurende enkele dagen voorafgaand aan het gesprek met de diëtist is aan te bevelen.
Indien uw afspraak niet door kan gaan, meld dit dan telefonisch uiterlijk 24 uur van te voren.